tack så jävla

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  matse1948 13 år, 5 månader sedan.
Skapare
kent bengtsson
Medlem

mycket för hjälpen  på mitt  ang MITT PROBLEM MED ATT INTE KUNNA REDIGERA  RAWFILER I MITT FALLeftersom ELEMENTS 8 INTE STÖDER CANON 550 RAWFILER

 

ÄR FULLT ÖVERTYGADATT DET ÄR ETT VANLIGT PROBLEM

MEN I SVERGIE  SKITER VI DITT PROBLEM O SKÖTER OS SJÄLVA


matse1948
Deltagare

    Hej!

    Kanske inte så många som besöker den här sidan även det är ca 200 som har tittat på ditt inlägg, så är ju inte alla kanske användare av PS Elements.

    Vad som gäller din kamera vet jag inte då jag själv har Nikon D80. Jag har alltid gått i på Adobes hemsidas support. Denna gång var det lite svårare att hitta men efter att ha gått vis sök så hittar du senaste Windowsversionen här http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4810

    Det finns bra instruktioner hur du ska göra men i korthet så får du en zip-fil att extrahera. Den filen ska sedan flyttas till där du har PSE installerat. Oftast C:programAdobePhotoshopsElements8PlugInsFileFormats.Flytta för säkerhets skull först bort den CameraRaw-fil du redan har där.

    smiley

    Du måste vara inloggad för att fortsätta

    Bonnier Digital FOTO
    Bonnier Publications
    Utgiver: Helena La Corte
    Alla inlägg på Bonnier Digital FOTOs forum återspeglar de enskilda användarnas åsikter och är inte ett uttryck för Bonnier Publications ståndpunkter.