Kameraköp?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  elektronikfreak 11 år, 1 månad sedan.
Skapare
toastedpig
Medlem

 

HJÄLP

Vilken kamera ska jag köpa.

Hade tidigare en Panasonic DMC TZ65, vilken jag var nöjd med. Men bytte jag upp mig till en Panasonix DMC-TZ20, mest för att den spelar in i HD.

Men tyvärr visar det sig att just denna kamera är skit. Speciellt då man ska filma konserter. Blir det lite för högt. Ja då fimpar den ljudet. Exempel på vad jag menar finns på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=ltNgjd8mjhw Du kan börja och lyssna vid 1,20.

 

Så nu ser jag mig om efter en digitalkamera som inte har den nackdelen.

 

Tittade då på en Canon Powershot SX260 HS. Canon brukar ju ha bra grejer. Men tyvärr så hittade jag ett inslag på Youtube, att även denna kamera fimpar ljudet vid konserter.

 

Så nu är min fråga. Vad ska jag köpa för kamera som klarar av konsertljud.

Sen så är mina önskemål.

Bra zoom, bildstabilisator

Prisklass 2000:- – 4000:-

Köp den bästa o mest avancerade o mest rosade digitalkompakten på svenska marknaden – NIKON COOLPIX 7100. Iom att uppföljaren (NIKON COOLPIX 7700) kom så har dom dumpat priset till knappa 2.500 kronor. Enda skillnaden är att P7100 bara filmar i 720p medans P7700 filmar i 1080p.

Det finns även en högkvalitativ stereomikrofon att köpa till som heter NIKON ME-1.

Du måste vara inloggad för att fortsätta

Bonnier Digital FOTO
Bonnier Publications
Utgiver: Helena La Corte
Alla inlägg på Bonnier Digital FOTOs forum återspeglar de enskilda användarnas åsikter och är inte ett uttryck för Bonnier Publications ståndpunkter.