Inloggningshjälp

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Allan Gabe 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
Allan Gabe
Medlem

Skapa ny profil
För att kunna skriva och ladda upp bilder till forumet måste du upprätta en gratis användarprofil. Med en gratis användarprofil får du också vårt veckonyhetsbrev samt tillgång till utvalda kurser och artiklar.

Om du är prenumerant på tidningen DIGITAL FOTO För Alla ska du lägga till ditt prenumerationsnummer i din profil. Det ger dig tillgång till ett exklusivt innehåll som är förbehållet våra prenumeranter.

Inloggningshjälp

Mitt prenumerationsnummer fungerar inte?
Skriv in ditt prenumerationsnummer utan punkter i din profil. Om du får ett felmeddelande kan du kontakta kundservice och fråga om det är något fel på din prenumerationssstatus.

Min e-postadress är ogiltig?
Om systemet inte vill godta din e-postadress så beror det troligtvis på att du redan har en profil. Pröva att klicka på länken "Glömt lösenord" så kommer du få ett e-postmeddelande med ytterligare information. Obs. om du inte får ett e-postmeddelande bör du undersöka om det har hamnat i skräppostfiltret. Kontakta eventuellt din internetleverantör. Du kan också ha råkat upprätta en profil med en annan e-postadress – eller ha skrivit fel under upprättandet, i så fall bör du upprätta en ny användarprofil.

Raderad användarprofil?
Om du har raderat din användarprofil på den här webbplatsen eller någon annan av Bonnier Publications webbplatser kan du dessvärre inte använda samma e-postadress igen. Du är därför tvungen att skapa en ny användarprofil med en ny e-postadress. Du kan skaffa en ny e-postadress här: http://www.gmail.com

 

Har du frågor rörande din Keepit-backup?
Skriv till Keepits kundtjänst:
https://cp.keepit.com/contact?reset=yes

 

Har du frågor rörande din prenumeration på tidningen?
Kontakta DIGITAL FOTO för allas kundtjänst:
http://kundtjanst.nu/sv-SE/

Du måste vara inloggad för att fortsätta

Bonnier Digital FOTO
Bonnier Publications
Utgiver: Helena La Corte
Alla inlägg på Bonnier Digital FOTOs forum återspeglar de enskilda användarnas åsikter och är inte ett uttryck för Bonnier Publications ståndpunkter.